Nu al de vetste expositie van 2021! Florian Borstlap en Ko de Kok werkten afgelopen jaar aan een indrukwekkende collectie van hyperrealistische frituurkunst. Frietjes aan kettingen, frikandellen speciaal en bitterballen voor boven de schoorsteenmantel.

Vanaf 20 juni kan je in onze eerste zaal komen kijken naar dit gefrituurde spektakel. De snacks van Florian en Ko zijn haast niet van echt te onderscheiden. Ambachtelijke tekeningen van oa hamburgers en patatjes. Designer snack sieraden. Kroketten van keramiek voor aan de muur.  Deze snackspositie wordt op 20 juni feestelijk geopend in Gallery Untitled. Je kunt je alvast aanmelden voor dit gefrituurde spektakel bij Lenny via info@untitled2011.com.

Bovenste foto: Florian Borstlap en Ko de Kok met frikadel van keramiek en tekeningen van patat met mayo van acrylverf in lijstje
Onderste foto: Designer snack sieraden van oa keramiek en kunststof | Florian Borstlap en Ko de Kok (c)