Grote solo expo Luuk Bode in twee zalen
Zondag 13 juni geeft Luuk Bode hoogst persoonlijk een rondleiding door de expo in Gallery Untitled, zijn atelier boven de galerie en hij laat zijn verse metershoge muurschildering zien op het plein van de galerie.

Het oeuvre van Luuk Bode is breed georiënteerd. Zo maakte hij naast illustraties, schilderijen, design en sculpturen, de laatste jaren ook een aantal enorme muurschilderingen. Inspiratie haalt hij uit de popcultuur, straatkunst en abstracte schilderkunst.

De overzichtstentoonstelling Invading Space laat het werk van de afgelopen vier jaar zien, waarin de focus ligt op het werken vanuit één basisraster. Door dit raster aan te tasten, op te rekken, in te vullen en om te draaien ontstaan er steeds nieuwe en spectaculaire vormen: helder, abstract, clean en zo scherp dat ze soms op de rand van ongemak balanceren. Explosies van kleur en vorm, uitgevoerd met een behendige controle en vol aantrekkingskracht.

Kom je langs voor de rondleiding om 15:00 of om 16:00 op zondag 13 juni? Neem dan contact op met Lenny via info@galleryuntitled.nl

Invading Space, solo expo van Luuk Bode in Gallery Untitled, duurt tot en met 12 september 2021


Bovenste kunstwerk: Luuk Bode in zijn atelier
Middelste kunstwerk: Luuk Bode (c) | stroke collage 2021- 1 | inkjet collage op papier | 50 x 70 cm
Onderste kunstwerk: Luuk Bode (c) | 120 x 170 III  | acryl op linnen | 120 x 170 cm