Gallery Untitled zit inmiddels alweer 3 jaar in dit fijne oude schoolgebouw met 4 zalen. Maar we zijn natuurlijk niet alleen in dit pand. Er is een lekker restaurant en een prachtige binnentuin. Naast en boven ons zit het vol met creatieve kunstenaars en makers.

Hoog tijd om eens de spotlight te zetten op wat er allemaal aan creativiteit te vinden is hier!
Vanaf vrijdag 21 mei tot en met 6 juni kan je in Gallery Untitled komen kijken naar een exclusieve groepsexpo. Hiervoor hebben we alle kunstenaars in het pand gevraagd om een kunstwerk te komen exposeren bij ons. We kijken er erg naar uit om de kunstzinnige rijkdom van dit pand met jullie te delen. 

Deelnemende Kunstenaars:

Martijn van Santen
Theo Rooden
Marcel Ruijters
Gwen Stok
Gyz La Rivière
Harry Haarsma
Ingrid Baars
Jentius Hogerdijk
Luuk Bode
Lie van der Werff
Marie Louise Elshout
Rick Messemaker
Snijder & CO
Zwaantien Stoker
Jeroen Koolhaas
Nelis Oosterwijk
Edwin Jans
REM atelier 

 

Er komt een openingsevent met tijdsloten op zondag 23 mei tussen 11.00 en 17.00. Wil je langskomen? Geef een tijd door aan info@untitled2011.com. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het niet te druk wordt in onze ruimtes en dat je veilig kan genieten van al deze kunstwerken.

Gallery Untitled is weer open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 en op afspraak.  We zien je heel graag weer terug in Untitled!

Kunstwerken van boven naar beneden:
Kunstenaar: Ingrid Baars. Titel: Blue / 2018. Materiaal: Fine art print op Hahnemuhle Baryta. Formaat: XL
Kunstenaar: Snijder en Co. Titel: Tijdperk van Bloei / 2018. Materiaal: Muurverf op 160 grs vliespapier geplakt op een bespannen doek. Formaat: 176 x 280 cm
Kunstenaar: Gyz La Rivière. Titel: data structure / 2018 Materiaal: mixed media. Formaat: 116 x 94 cm