Afgelopen weekend hadden we in Gallery Untitled de feestelijke doorloop-opening van onze nieuwste expo. In onze eerste zaal zetten we de komende tijd de spotlight op deze kleurrijke muralist. Een spetterende verzameling van sprookjesachtige dieren, kleur en details. 
Je kunt het interview van Nina Valkhoff met het AD hier lezen. Heb je interesse in Nina’s autonome werk? Je bent van harte welkom in Gallery Untitled. Onze eerste zaal hangt nog tot en met 13 juni vol met originele schilderijen, tekeningen en prints van Nina Valkhoff. Een overzicht van alle werken die we van Nina in de galerie hebben vind je op onze webshop.

Gallery Untitled is vanaf de 28e weer open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 en op afspraak. Het is dus niet meer nodig om een private viewing te boeken. We zien je heel graag weer terug in Untitled!

Is er een grijze muur in jouw leven die je graag opgefleurd zou zien? We vertegenwoordigen Nina Valkhoff sinds kort ook met haar muurschilderingen. Heb je interesse? Dan kan je altijd even een kijkje nemen op onze website.

Schilderij boven: Nina Valkhoff (c): Studio Plant Acryl op Linnen 100 x 120 cm/ Maned Wolf mural in Ierland, 2019.