Een nieuwe kunstenaar bij Untitled!  Rotterdammers zijn misschien al wel bekend met haar werk. Zo maakte ze in Charlois een prachtige muurschildering van een sphynx-kat. Untitled presenteert graag Nina Valkhoff aan je, met een solo-expo in onze eerste zaal vanaf 7 mei tot en met 15 juni.

De muurschilderingen die Nina maakt zijn zowel groots als heel fijntjes gedetailleerd. Ze werkt al meer dan 18 jaar als professioneel muralist met werken in de straten van Nederland, Argentinië, Portugal, Mexico en Ierland. Het maken van grote muurschilderingen is haar passie. Ze vindt het heerlijk om haar muren te bedekken met planten en dieren, vooral met bedreigde diersoorten om mensen bewust te maken van hun bestaan. Haar schilderstijl is kleurrijk, vol details, en met een beetje magie. In de eerste zaal van Gallery Untitled zullen we een selectie van schilderijen, prints en tekeningen van Valkhoff exposeren.

We vertegenwoordigen Nina Valkhoff ook met haar muurschilderingen.
Zie hier een aantal voorbeelden voor binnen en buiten.

Gallery Untitled is vanaf 28 april weer open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 en op afspraak. Het is dus niet meer nodig om een private viewing te boeken. We zien je heel graag weer terug in Untitled!

Schilderij boven: Nina Valkhoff (c): The Garden of Eden, acrylverf, olieverf en graffiti op hout, diameter 120 cm