Je hebt nog tot en met 4 mei om in Gallery Untitled te komen kijken naar de solo-expositie van Raoul Deleo. Ook kan je bij Untitled komen bladeren in het nieuwste boek van deze ontdekkingsreiziger. Wil jij je ook even wanen in Terra Ultima? Kom langs in Untitled!

Raoul Deleos nieuwste boek, Terra Ultima: de Ontdekking van een onbekende continent is nu al een groot succes. Alleen al in de galerie zijn er al bijna honderd exemplaren verkocht. Ben je nieuwgierig naar de eerste verslagen van Deleo’s expedities? Kom dan in Untitled langs om te bladeren in dit bijzondere, kleurrijke nieuwe boek. De expo van Raoul Deleo in onze eerste zaal duurt nog tot en met 2 mei. Gallery Untitled is open voor bezoek op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur en op afspraak.


Beeld hierboven, Solo-expo Raoul Deleo in Untitled (c)
Beeld onder: Terra Ultima, de ontdekking van een onbekend continent, Raoul Deleo (c)