We hebben  in Gallery Untitled momenteel twee zalen vol  kleurrijke steden, voertuigen en skylines. Het vrolijke minimalisme van Floris Hovers is nog tot en met 16 mei te zien. 

Het werk van Floris verdient het om van dichtbij te bekijken. Zo maakte hij vanuit restmateriaal, potloden, houtblokjes en meer onverwachte materialen bijzondere nieuwe steden en voertuigen. Floris komt regelmatig nieuw werk brengen. Zo is hij onlangs op bezoek geweest om weer een nieuwe skyline op te hangen. Hieronder vind je de info over dit nieuwste werk van Floris Hovers

White skyline
Oplage: origineel
Materiaal: diverse soorten hout, diverse soorten lak
Formaat: 62 x 45 x 12 cm
Prijs: 1.100,-

De expo van Floris Hovers in Gallery Untitled duurt nog tot en met 16 mei. Je vindt al het werk dat we van deze kunstenaar in de galerie hebben ook op onze webshop: Gallery Untitled Shop Wil je een kunstwerk reserveren en in de galerie komen bekijken of heb je vragen? Mail dan met Lenny via info@untitled2011.com

Foto bovenaan: White skyline, (c) Floris Hovers