Boek presentatie en solo-expositie van Raoul Deleo’s Terra Ultima, de ontdekking van een nieuw continent.
Van 4 april tot en met 2 mei kan je bij Gallery Untitled komen kijken naar een nieuwe expo. Ter ere van zijn eerste boek vullen we onze eerste zaal met werk van de laatste ontdekkingsreiziger, Raoul Deleo.

Ter ere van het eerste boek van Raoul Deleo over Terra Ultima hebben we een zaal gevuld met zijn werk. Je kunt bij deze expo komen kijken naar alle kleurenpracht, natuurschoon en bijzondere beesten van Terra Ultima. Bezoek aan Gallery Untitled gaat momenteel via private viewing. Op die manier kan je in alle rust en ruimte genieten van de bijzondere nieuwe diersoorten die Deleo ontdekt heeft in Terra Ultima. Een private viewing is mogelijk op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag, tussen 11.00u en 17.00u.

Ook kan je bij Gallery Untitled dit bijzondere boek voor-bestellen en kopen. Raoul Deleo’s boek is nog niet verschenen – reserveer een exemplaar. Beschikbaar op 14-04-2021. Wil je op de lijst voor Terra Ultima, de ontdekking van een nieuw continent? Stuur dan een mailtje naar jasmijn@galleryuntitled.nl

 


Beeld hierboven, Pinguilagus Pseudopticus  Raoul Deleo (c)
Beeld onder: Terra Ultima, de ontdekking van een onbekend continent, Raoul Deleo (c)