De tijd gaat snel! We kijken terug op een roerig, maar toch ook fijn begin van 2021.

We zijn heel blij met de enthousiaste reacties op onze exposities. Zowel die van de pers als die van onze gasten. Carlijn Kingma’s werk werd de afgelopen tijd onder andere besproken in NRC en de Volkskrant en was op televisie te zien bij De Vooravond.

We gaan inmiddels alweer bijna de laatste week in van onze solo-expositie van Carlijn Kingma.

Deze loopt nog tot en met zondag 28 maart. Je hebt dus nog net iets langer dan een week om te komen verdwalen in de schitterende cartografische tekeningen van Kingma. In onze eerste zaal hangen onder andere het nieuwste werk van Kingma in samenwerking met Rutger Bregman, The Fabric of Humankind, maar ook ouder werk en een speciale blauwdruk die alle werken van Kingma tot nu toe samenbrengt zijn te bewonderen in Gallery Untitled.

Ook zijn er bij ieder werk van Kingma audio-rondleidingen beschikbaar die je wegwijs kunnen maken in de gedetailleerde denkbeelden en ideeën die er achter de pentekeningen van Kingma zitten.

Wil je komen kijken naar deze solo-expo? Je kunt bij Gallery Untitled nu een Private Viewing boeken. Deze zijn beschikbaar voor maximaal twee personen per tijdsslot, en geven je voor één uur toegang tot alle expo-zalen van Untitled. We zijn aanwezig in Gallery Untitled op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wil je een Private Viewing boeken? Stuur dan een berichtje naar info@untitled2011.com

Op onze webshop vind je een overzicht van al het werk van Carlijn Kingma dat we in Gallery Untitled hebben. Wil je een werk reserveren?

Ook dan kan je een bericht sturen naar info@untitled2011.com