Heb je door de lockdown nog geen mogelijkheid gehad om deze exclusieve tentoonstelling in Gallery Untitled te komen bekijken? Goed nieuws: we hebben besloten om de expo van Carlijn Kingma te verlengen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen nog een blik kan werpen op dit bijzondere werk. 

Laat je verwonderen door de schitterende cartografische pentekeningen van Carlijn Kingma. In 1 van onze zalen hebben we momenteel een overzicht van haar werk hangen, met ingesproken rondleidingen door Kingma zelf. In het midden van de zaal ligt een blauwdruk die je wegwijs maakt in al het werk van Kingma en die de kaarten met elkaar verbindt. Ook haar nieuwste werk, The Fabric of Humankind, heeft een prominente plek in deze overzichtstentoonstelling.

Deze expo duurt nu tot 28 maart. Kan je niet wachten totdat onze deuren weer opengaan. Zie hier alle beschikbare werken: Webshop Gallery Untitled.


Stargazers and Gravediggers van Carlijn Kingma (c)
Foto boven: Carlijn Kingma’s Spolia of Expectations in de solo expo in Gallery Untitled.