We werken hard door in de galerie maar moeten helaas onze deuren nog heel eventjes dichthouden. We hopen je vanaf 22 januari weer te mogen verwelkomen in Gallery Untitled.

De exposities van Floris Hovers en Carlijn Kingma zijn verlengd. Zodra het weer mag, zijn we zoals je gewend bent open op iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00.

We nodigen je graag uit om jezelf te komen verliezen in de schitterende cartografische pentekeningen door Carlijn Kingma. In onze kleine zaal hebben we momenteel een overzicht van haar werk hangen, met ingesproken rondleidingen door Kingma zelf. In het midden van de zaal ligt een blauwdruk die je wegwijs maakt in al het werk van Kingma en die de kaarten met elkaar verbindt.

Deze expo duurt nog tot: 14 februari


The Objective Truth Factory van Carlijn Kingma

Nog zo’n dwaaltocht kan je komen maken door de kleurrijke en speelse cityscapes van Floris Hovers. In onze twee grote zalen vind je niet alleen deze vriendelijke flatgebouwen, straten en torens. Je kunt hier naar hartelust struinen langs desolate en verlaten fabrieken, autootjes en tractors in alle kleuren en zelfs een helicopter! De expo van Floris Hovers duurt nog tot 7 maart


Foto hierboven: solo expo Floris Hovers door Sem Rietstap. Beeld hierboven: Playful connected city, door Floris Hovers