Soms zie je een werk waar je verliefd op wordt. Je kan het dan meten en meenemen. Maar het kan ook zo zijn dat je het graag nog overleggen wil met het thuisfront. Of je twijfelt of de kleur niet helemaal bij je bank matcht. Dat zijn allemaal dingen die je uit kan vogelen met een weekje proefhangen. 

Zeker nu het eventjes niet mogelijk is om zomaar aan te komen waaien in Gallery Untitled wil je misschien de werken zo goed mogelijk voor je kunnen zien bij jou in huis. Gallery Untitled heeft daarom een speciale lockdown-actie tot en met 19 januari. Wij komen de kunst bij je thuis ophangen, neerzetten of installeren en na een week kan je kiezen of je het wilt houden of niet. Let op: proefhangen is alleen mogelijk bij kunstwerken vanaf 1.250 euro.

Nieuwsgierig geworden naar wat we in huis hebben? Neem een kijkje op onze webshop en zoek een werk uit dat jij graag in je huis zou willen zien! We houden natuurlijk rekening met alle richtlijnen van het RIVM.
Heb je vragen mail dan met Lenny via info@untitled2011.com