Hoewel de kunstbeurzen er niet inzitten dit jaar, kan je gelukkig nog wel gewoon bij ons op bezoek komen. Hieronder zie je welke maatregelen we bij Gallery Untitled nemen om jouw en onze veiligheid te kunnen beschermen.

Met 4 zalen en in totaal 350 m2 vol kunst is er in Gallery Untitled gelukkig genoeg ruimte om ruim afstand te houden. Wij doen dit uiteraard ook. Ook maken we onze ruimtes, toiletten en deurklinken extra goed en vaker schoon. We vragen je om thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten.

Gallery Untitled komt naar je toe
Ben je geïnteresseerd in een kunstwerk en ben je niet in staat om naar de galerie te komen dan kunnen wij in overleg en op een veilige manier met één of meerdere kunstwerken bij je langskomen. Mail voor meer informatie naar info@untitled2011.com

Openingstijden Gallery Untitled:
Vrijdag 11.00 – 17.00
Zaterdag 11.00 – 17.00
Zondag 11.00 – 17.00
Andere dagen zijn mogelijk op afspraak. Mail dan met iris@galleryuntitled.nl

Beeld hierboven: Grote solo expo in 2 zalen  Driessens en van den Baar