Helaas moest het bestuur van de AAF Amsterdam in overleg met de gemeente Amsterdam deze week, net als de Kunstrai, besluiten de kunstbeurs toch uit te stellen. Gelukkig is er een zilveren randje: Je kan alle kunstwerken die we mee zouden nemen alsnog komen bekijken in Gallery Untitled!

Gallery Untitled is de grootste galerie van Rotterdam. We hebben 4 monumentale zalen met kunst waarvan 3 gevuld met solo tentoonstellingen en 1 grote zaal met alle kunstenaars die we vertegenwoordigen. Hier is een overzicht met de kunstenaars die te zien zijn in Gallery Untitled.
Onze galerie is elke vrijdag, zaterdag en zondag open, uiteraard met de nodige veiligheidsvoorschriften in acht.
We zien je heel graag in Rotterdam!


Beeld 1 Twee zalen solo expo Driessens en van den Baar in Gallery Untitled.
Beeld 2 Grote zaal met alle kunstenaars die we vertegenwoordigen in Gallery Untitled.