Tijdens de feestelijke opening van Bert Kloppers’ vazen-expositie brengt Jasmijn, onder begeleiding van Teun Beurskens op gitaar, muziek recht vanuit het hart en ruimt zo alle donkere en stoffige kamers in haar hoofd op. 

Jasmijn Wagenaar (Vlaardingen, 1993) keert naar binnen en vraagt zich af: Wat moet je doen als alles z’n kleuren verliest? Als de golven van de zee je niet meer beroeren en de zin verdwenen is? Hoe breek je je los van iets dat in de groeven van je huid en in je bloed geschreven is, hoe gaat het er dan uit?
Onder begeleiding van Teun Beurskens op gitaar, brengt Jasmijn muziek recht vanuit haar hart en ruimt zo alle donkere en stoffige kamers in haar hoofd op.

In verband met Covid-19 hebben we een beperkt aantal plaatsen zodat iedereen veilige afstand kan houden. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Tijden shifts en kaarten vind je hier 
Foto Jasmijn Wagenaar: Jasmijn Wagenaar (c)