InsideOut, de solo expo van Sander Buijk, is t/m zondag 27 september te zien in Gallery Untitled. We sluiten deze expositie feestelijk af op zondag 20 september met een optreden van Benjamin Herman en een artist talk met Sander Buijk.

In de maand september zullen er een aantal van Sander’s beelden te zien zijn in de schitterende tuin grenzend aan onze galerie. Leuk om te combineren met een heerlijke lunch of een lekker taartje bij de De Kok en de Tuinman.

Ben je nog niet komen kijken naar InsideOut? Of gewoon nog niet uitgekeken op Buijks bijzondere combinaties van bijvoorbeeld beton en keramiek? Je hebt nog tot 27 september de tijd om de twee zalen bomvol nieuwe beelden van Sander Buijk te komen bewonderen. De beelden zijn ook te zien op onze webshop!

Foto hierboven: Zwaan | gegoten beton in 5 delen met licht | hoogte : 110 cm in het atelier van Sander Buijk. In september te zien in Gallery Untitled