Hoewel we de opening van de expo InsideOut van Sander Buijk helaas niet zo uitgebreid hebben kunnen vieren, kunnen we hem gelukkig wel afsluiten met een event op zondag 20 september! 

In samenwerking met De Kok en de Tuinman zullen er ook een aantal beelden te zien zijn in de schitterende tuin grenzend aan onze galerie. Hierover komt binnenkort meer nieuws. We houden natuurlijk rekening met alle adviezen van het RIVM.

Ben je nog niet komen kijken naar InsideOut? Of gewoon nog niet uitgekeken op Buijks bijzondere combinaties van bijvoorbeeld beton en keramiek? Je hebt nog tot 27 september de tijd om de twee zalen bomvol nieuwe beelden van Sander Buijk te komen bewonderen. Check onze website voor onze openingsdata in de zomer.

De beelden zijn ook te zien op onze webshop!

Beeld hierboven: In het atelier van Sander Buijk wordt gewerkt aan een zwaan van beton. In september te zien in Gallery Untitled