Pianist Jetse de Jong, saxofonist Lucas Figueiredo Santana en schrijver Elfie Tromp op 5 juli in Gallery Untitled.

Kaarten via:  https://www.untitled2011.com/presents/
(We houden natuurlijk rekening met de richtlijnen van het RIVM en hebben daardoor maar een beperkt aantal plaatsen)

We hebben eindelijk weer een event! Deze keer tijdens de solo expo InsideOut met beelden van Sander Buijk en de kleurrijke zomer tentoonstelling.

Pianist en componist Jetse de Jong nodigt de Braziliaanse saxofonist Lucas Figueiredo Santana uit. 
Het tweetal studeerde samen af aan het Conservatorium van Amsterdam en werken momenteel aan een nieuw album van de saxofonist. Lucas liet in 2015 São Paulo achter om zich in Amsterdam te vestigen. Dankzij zijn brede achtergrond in zowel Brazilaanse als Jazz muziek speelde hij mee in vele formaties waaronder het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Four Tops & Temptations Big band en het Millenium Jazz Orchestra.

Jetse de Jong bracht eind 2019 zijn debuutalbum ‘Intercities’ uit en trad daarmee o.a. op in Nederland, Finland en Estland. Behalve met eigen groepen heeft hij een grote variëteit aan artiesten  begeleid als Sven Ratzke, Laura Fygi en Rotterdams eigen Eddy Nielsen.

Nationaal Zomerdichter Elfie Tromp zal haar nieuwste gedichten voordragen. 
Elfie Tromp (1985) is schrijver, performer en presentator. In 2020 speelt zij haar muzikale solovoorstelling NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond).

Underdog, haar tweede roman, is genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en Diorapthe. Ze is druktemaker voor De Nieuws BV en regelmatig presentator voor radioprogramma VPRO Nooit Meer Slapen.

In 2018 kwam haar poëziedebuut Victorieverdriet uit en was zij iedere week presentator voor het radioprogramma VPRO Nooit Meer slapen op Radio Een. Haar tweede roman Underdog werd gepubliceerd in 2016 en genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en de Dioraphte literatuurprijs. In datzelfde jaar schreef zij het Rotterdams Boekenweek-geschenk Dat wat je niet mag nemen en het jeugdboekenweekgeschenk Zwarte flamingo . Haar columns voor Nieuws BV zijn hier terug te zien. 

Van 2013 tot 2019 was Elfie columnist voor Metro. Haar columns kun je hier lezen. Elfies debuutroman Goeroe verscheen ook in 2013 bij uitgeverij Lebowski/Top Notch en werd genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. In datzelfde jaar won Elfie de VPRO Bagagedrager, een prijs voor jonge reisjournalisten. Daar schreef ze de longread Alfateef voor. Ze is de oprichter van literair tijdschrift Strak.

Ze schrijft oa voor Vrij Nederland, Volkskrant, NRC Handelsblad, Metro, Vogue, Linda.

Foto Elfie Tromp door Lenny Oosterwijk (c)