Gallery Untitled is geselecteerd door het Mondriaanfonds en toegelaten tot de Kunstkoop regeling.
Is je oog op een kunstwerk bij Gallery Untitled gevallen maar vind je het moeilijk om in één keer een grote som geld neer te leggen? Vanaf nu kan je bij Gallery Untitled via de kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds de betaling renteloos ook uitsmeren over één, twee of drie jaar tijd. 

Ben je fervent kunstkijker, maar denk je dat kunst kopen alleen is weggelegd voor de happy few met een dikke bankrekening? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met de KunstKoop hoef je een kunstwerk niet in één keer te betalen, maar maak je jezelf wel in één klap kunstverzamelaar.Onze Kunstkoop-partner Santander Consumer Finance Benelux heeft een online systeem ontwikkeld waarmee de KunstKoop voortaan volledig digitaal is en daardoor ook sneller en makkelijker dan ooit. De KunstKoop is een lening, maar dan zonder rente. Het Mondriaan Fonds betaalt die namelijk voor je, omdat we het belangrijk vinden om kunst kopen voor meer mensen mogelijk te maken. Je betaalt een werk in maandelijkse termijnen, maar in de tussentijd staat het wel al bij je thuis. Omdat het een lening is, zijn er voorwaarden aan de KunstKoop verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 maar jonger dan 75 jaar zijn en is er een minimaal en een maximaal bedrag dat je mag lenen.

Meer weten?
Bekijk www.kunstkoop.nl voor de voorwaarden en de handige rekentool waarmee je kunt zien hoeveel een bepaald werk je per maand gaat kosten.

Heb je interesse in een kunstwerk mail dan iris@galleryuntitled.nl

Kunstwerk hierboven: Korenveld II door Lenny Oosterwijk
Kunstwerk hierboven: Colour Composition door Floris Hovers
Kunstwerk hierboven: KM 00 door Johan Kleinjan