Sander Buijk werkte een jaar lang aan beelden voor zijn solo expositie InsideOut. We nodigen je graag uit voor een private viewing van deze tentoonstelling in Gallery Untitled..

Wie in Gallery Untitled is geweest, kent Sander Buijk. Zijn opvallend vriendelijke en stoere beelden zijn een constante blikvanger in onze ruimtes. Het werk van Sander staat bekend om zijn bijzondere en contrasterende materiaalgebruik. Zo combineert hij moeiteloos elegant wit keramiek of brons met stoer beton.

Binnenkort zal Sander Buijk uit zijn atelier een hele lading nieuw werk naar Gallery Untitled komen brengen. Het afgelopen jaar werkte hij aan deze kunstwerken en Gallery Untitled heeft de primeur voor deze kersverse nieuwe beelden.

Hoe werkt een private viewing?

De viewings zijn beschikbaar vanaf 26 april –> elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00u en 17.00u. Een bezoek aan de solo expositie van Sander Buijk is mogelijk via een private viewing van 30 minuten. Deze is beschikbaar voor maximaal 2 personen, waarbij wij ons natuurlijk houden aan alle hygiene- en afstandsregels opgesteld vanuit het RIVM. Zo kunnen we jullie veilig laten genieten van onze kunst. Een unieke kans om het nieuwste werk van Sander in alle rust en ruimte te bekijken! Meld je aan voor een private viewing via iris@galleryuntitled.nl of bel 06-51426758.

Alle beelden van Sander Buijk zijn binnenkort online via onze site te bezichtigen. Als je de beelden in het echt wilt bekijken kan je je opgeven voor een private viewing in Gallery Untitled. Beeld hierboven:

Paard | beton & epoxy | 52 cm | Sander Buijk