Voor ons bij Gallery Untitled is kunst een basisbehoefte. Zeker in woelige tijden als deze. Zolang het nog kan hopen we een kleurrijke afwisseling te zijn van je quarantaine. Met 4 zalen en meer dan 350 m2 aan kunst is er genoeg ruimte om gepaste afstand te houden.

Een privérondleiding, een kopje koffie, extra uitleg bij je favoriete werk. Dat is allemaal gelukkig nog mogelijk. Om alsnog je portie kunst binnen te krijgen kan je je bij Gallery Untitled aanmelden voor een exclusieve private viewing. LET OP! Maximaal twee personen per tijdsslot. Private viewings zijn beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00. Ook zijn we op dit moment open op afspraak.

Je kan je via iris@galleryuntitled.nl aanmelden voor een bezoek.

We houden rekening met de richtlijnen van de RIVM en houden dus minstens 1.5 meter afstand. Ook maken we onze ruimtes elke dag extra goed schoon.

Blijf je liever thuis, maar wil je de kunstenaars en Gallery Untitled toch steunen? Neem dan eens een virtuele wandeling door onze webshop.

Kunstwerk hier boven: The Cronicle of Gaia door Carlijn Kingma
A history of the human quest for progress within the intricate system of Gaia, which has led to an ecological mutation and ideological crisis. And how, consequently, in order to survive together we have to move from a human-centered politics towards life-centered politics, representing us and the other 99,9999% of Earthlings.