Beste klanten & relaties,

Gezien de omstandigheden hebben wij als galerie ook maatregelen getroffen om het virus buiten de deur te houden en jullie alsnog te kunnen laten genieten van onze kunst en ruime expositieruimtes, zowel in het echt als online. Komende twee weekenden is de galerie alleen open op afspraak, en bieden we in diverse tijdsslots private viewings aan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00u en 17.00u. Droom weg in de expositie van de Estlandse fotograaf Kaupo Kikkas, ontdek de nieuwste diersoorten van Raoul Deleo, ga op onderzoek uit in het intelligente werk van Carlijn Kingma, en nog veel meer.

Een viewing is 30 minuten en is beschikbaar voor max. 2 personen per tijdsslot. Uiteraard houden we ons hierbij aan alle afstands- en hygiene regels opgesteld vanuit het RIVM en vragen we je, bij verkoudsheidsklachten, je bezoek uit te stellen en op onze webshop een kijkje te nemen. Aanmelden kan via: iris@galleryuntitled.nl. Graag je tijdsvoorkeur doorgeven, en of je alleen of met 2 personen komt.

Na 6 april wordt het voor ons duidelijk wat de nieuwe regelgeving omtrent kunstgaleries zal zijn. De opening van de nieuwe expositie op zondag 5 april van Sander Buijk, wordt verplaatst naar een latere datum. Daarvan houden we jullie uiteraard op de hoogte. Tot die tijd hopen we jullie op deze wijze alsnog te ontvangen in de galerie, de webshop & op social media.

350m2, 4 zalen met werk van: Lenny Oosterwijk, Raoul Deleo, Sander Buijk, Carlijn Kingma, Floris Hovers, Wandschappen, Pepijn van den Nieuwendijk, Johan Kleinjan, Peter Bastiaanssen, Emma Levie, Luuk Bode, REM Atelier, Iris Bergman , Kaupo Kikkas en meer. Volg ons op instagram & facebook!