Op 9 februari sluiten we de succesvolle solo-expo ‘New Discoveries’ af met een feestelijke finissage. Kom je ook genieten van de zang van Kris Berry, een artist talk door Raoul Deleo met Kees Moeliker?

Van 6 tot en met 9 februari verandert Rotterdam in een walhalla voor kunst-, design-, en architectuurliefhebbers. Voor je portie hedendaagse kunst, muziek, hapjes en drankjes kan je het beste terecht bij Gallery Untitled.

Intieme optredens zangeres Kris Berry op 8 en 9 februari in Gallery Untitled
Kris Berry: ‘De kunstwerken van Raoul Deleo vind ik waanzinnig. De prachtige botanische zalen waar Raoul zijn werk heeft hangen inspireerde mij om hier mijn nieuwe muziek te laten horen’.
Kris Berry zal op een heel persoonlijke manier de ruimtes van Gallery Untitled gebruiken. Geen standaard optredens, maar een ervaring van haar muziek door verschillende scenes.

Finissage New Discoveries Raoul Deleo op 9 februari
We sluiten de tentoonstelling  af met een Artist Talk van Deleo met Kees Moeliker en een optreden van Kris Berry. Dit multitalent op het gebied van soul en jazz zong onder meer op North Sea Jazz en sleepte de afgelopen jaren meerdere nominaties en prijzen binnen voor haar bijzondere, ritmische en soulvolle muziek.

ART Rotterdam week in Gallery Untitled op 6, 7, 8 en 9 februari
Tijdens ART Rotterdam week is Gallery Untitled het bruisende middelpunt van Rotterdam Noord. Met 350 m2 in totaal is Gallery Untitled de grootste galerie van Rotterdam. Op 6, 7, 8 en 9 februari zijn er bij Untitled onder andere kunstwerken te zien van Carlijn Kingma, Lenny Oosterwijk, Sander Buijk, Johan Kleinjan, Pepijn van den Nieuwendijk, Luuk Bode, Wandschappen, Emma Levie, Floris Hovers, Jerry Hormone, Iris Bergman en Raoul Deleo. Tijdens de ART Rotterdam week geniet je in Untitled van exclusieve artist talks, rondleidingen met hapjes en drankjes en live muziek.  Ook is dit het laatste weekend van de spectaculaire solo-expo ‘New Discoveries‘, met werk van Raoul Deleo.

Programma Art Rotterdam Week in Gallery Untitled
Reserveren voor een optreden of rondleiding? Stuur een mail naar: lisa@galleryuntitled.nl

Donderdag 6 februari
11:00 tot 17:00 exposities open

Vrijdag 7 februari
11:00 Rondleiding solo expo Raoul Deleo.
(kunstenaar aanwezig, er zijn hapjes en drankjes)
15:00 Rondleiding solo expo Raoul Deleo.
(kunstenaar aanwezig, er zijn hapjes en drankjes)

Zaterdag 8 februari
11:00 Rondleiding solo expo Raoul Deleo.
(kunstenaar aanwezig, er zijn hapjes en drankjes)
14:00 Optreden Kris Berry en artist talk met Raoul Deleo (Kaarten 10 euro per stuk)

Zondag 9 februari (finissage solo ‘New Discoveries’ Raoul Deleo)
11:00 Rondleiding solo expo Raoul Deleo.
(kunstenaar aanwezig, er zijn hapjes en drankjes)
16:00 Optreden Kris Berry en artist talk met Raoul Deleo met Kees Moeliker. (Kaarten 10 euro per stuk)

Beeld boven Kris Berry : Lenny Oosterwijk /Raoul Deleo (c).
Kunstwerk onder: Embryo Pinguilagus pseudopticus – Raoul Deleo (c)